Brukervilkår

Fysionett.no skal være et nyttig, trivelig og engasjerende nettsted. Alminnelig folkeskikk og respekt for meddebattanter forventes derfor av alle brukere. Forumet er åpent for alle som ønsker å delta.

Ved å ta i bruk dette forumet og nettstedet generelt erkjenner du at godtar våre forumregler og generelle brukervilkår.

Forumregler


 

 1. Administrator for denne nettsiden forbeholder seg retten til å fjerne, redigere eller avslutte enhver diskusjon, innlegg eller tråd uten forvarsel og av en hvilken som helst årsak. Dette kan ikke ansees som brudd på ytringsfriheten da dette er et privateid forum. Forumet er et tilbud og ikke en rettighet.  Dersom påfølgende forumregler overholdes vil dette normalt ikke forekomme.
 2. Hold deg til emnet i tråden. Naturlige digresjoner til andre relaterte tema er tillatt. Hvis man kommer inn på helt andre tema, bør tråden avsluttes og ny tråd startes basert på nytt tema. Dette bidrar til å holde forumet søkbart.
 3. Gi nye tråder en beskrivende tittel slik at leseren umiddelbart forstår hva tråden omhandler og post innlegg i et forum som samsvarer med det aktuelle temaet som diskuteres.
 4. Språk og tiltaleform på forumet skal holdes på et sakelig nivå, og ikke inneholde ord eller uttrykk som kan virke støtende på dine meddebattanter. Ikke bruk dialekt eller SMS-språk. Dette er vanskelig å lese, spesielt for synshemmede.
 5. Enhver form for trakassering personangrep eller mobbing er forbudt. Tenk på at alle har forskjellig kompetansenivå, og uttaler seg på bakgrunn av dette.
 6. Alt som bryter mot norsk lov eller oppfordrer til brudd av norsk lov er forbudt. Publisering eller lenker til enhver form for pornografisk innhold er forbudt.
 7. Vern om din egen og andres identitet. Publisering av andre personers identitet eller informasjon som kan bidra til å finne en persons identitet er ikke tillatt.
 8. Det er ikke tillatt å registrere flere profiler.
 9.  Enhver form for kjøp, salg eller annonsering for kommersielle tjenester via forumet er forbudt.
 10. Informasjon som gjøres tilgjengelig på dette nettstedet er ingen erstatning for legebesøk eller annen medisinsk behandling. Forumet skal ikke benyttes til å stille medisinske diagnoser eller sette i gang behandling. Tjenesten er kun ment som et supplement til ordinære helststjenester. Dersom du har en  skade, illebefinnende eller mistenker at du lider av sykdom oppfordres det til å oppsøke egnet helsepersonell som for eksempel fastlege eller legevakt.
 11. Fysionett.no er ikke ansvarlig for innholdet i innlegg som postes av nettstedets brukere. Den som poster informasjon er selv ansvarlig .

Denne nettsiden bruker cookies (også kalt informasjonskapsler) for å personalisere enkelte deler av innholdet. En cookie er en liten tekstfil som sendes fra nettserveren og lagres av din nettleser. Disse tekstfilene hjelper annonsesystemet med å organisere hvilken type innhold og hvilke annonser som vises på nettsiden. Mer informasjon om dette finner du her.

Nettsidens innehavere fraskriver seg alt praktisk og juridisk ansvar dersom råd eller informasjon gitt av brukere på dette forumet eller nettstedet generelt fører til at du eller andre blir skadet eller lider økonomisk tap.

Ved å benytte deg nettstedet erkjenner du at du aksepterer disse vilkårene.