ANNONSE

Garmin Forerunner 965 – En allsidig GPS-smartklokke med oppgradert skjerm

Garmin Forerunner 965 (Foto: Garmin)

Garmin Forerunner 965 er en imponerende smartklokke designet for idrettsutøvere og treningsentusiaster.

Tidligere modeller har hovedsakelig henvendt seg til løpere. Men Forerunner 965 er mer allsidig og passer for en bredere målgruppe. Med flere nye funksjoner og avansert GNSS-teknologi gir denne klokken deg alt du trenger i en treningsklokke.

La oss ta en nærmere titt på hva denne klokken har å tilby. Vi skal også sammenligne den med sin forgjenger, Garmin Forerunner 955.

Design og byggkvalitet

Garmin Forerunner 965 har et stilig og solid design med Corning Gorilla Glass DX urglass, titanramme og silikonreim. Den har en 1,4-tommers AMOLED-skjerm med høy oppløsning (454 x 454 piksler). Den er derfor lettlest og gir en klar og tydelig visning under ulike lysforhold. I tillegg er klokken vanntett opptil 5 ATM. Dette innebærer at den tåler svømming og dusjing.

Ytelse og batterilevetid

Forerunner 965 har en imponerende batterilevetid, med opptil 23 dager i smartklokkemodus og opptil 31 timer i GPS-modus. Det er også mange alternativer for energisparing og ytelsesoptimalisering.

Trening- og helsefunksjoner

Denne klokken er fullpakket med funksjoner for å hjelpe deg med å overvåke hels og trening. Den har innebygd GPS, GLONASS og Galileo for nøyaktig posisjonering, samt Garmin Elevate pulsmåling på håndleddet og pulsoxymetri.

Forerunner 965 har også avansert søvnregistrering, stressmåling og Body Battery energimåling.

Smartfunksjoner

Garmin Forerunner 965 har smartvarsler, musikkstyring og lagring, Garmin Pay og kompatibilitet med iPhone og Android. Den har også Connect IQ-butikken på enheten, slik at du kan tilpasse klokken med urskiver, datafelter, widgeter og apper.

Sammenligning med Garmin Forerunner 955

Forerunner 965 har flere forbedringer sammenlignet med Forerunner 955. Dette inkluderer en større og høyere skjermoppløsning og en litt mindre og lettere design. Imidlertid har Forerunner 955 lengre batterilevetid, spesielt solarmodellen, som kan være et viktig kriterium for noen brukere.

Fordeler og ulemper

Fordeler:

  • Stor og klar AMOLED-skjerm
  • Robust byggekvalitet
  • Imponerende batterilevetid
  • Omfattende trenings- og helsefunksjoner
  • Smartfunksjoner og tilpasningsmuligheter

Ulemper:

  • Dyrere enn Forerunner 955
  • Kortere batteritid sammenlignet med Forerunner 955 (spesielt solarmodellen)

Konklusjon

Garmin Forerunner 965 er en utmerket smartklokke som passer for idrettsutøvere og treningsentusiaster som har behov for en allsidig og kraftig enhet med et stort utvalg av funksjoner. Den har en fantastisk skjerm, robust byggekvalitet og imponerende batterilevetid. Forerunner 965 tilbyr også omfattende sett funksjonalitet for trening og helseovervåkning.

Selv om den er dyrere enn Forerunner 955 og har noe kortere batteritid kan fordelene med den større skjermen og forbedret design og brukervennlighet være verdt den ekstra prisen for mange brukere.

Forerunner 965 anbefales for personer som tar trening seriøst og ønsker en nøyaktig pålitelig og robust smartklokke av høy kvalitet.

Hvis batterilevetid er første prioritet kan du vurdere Garmin Forerunner 955, spesielt solarmodellen, som gir lengre batteritid. Men hvis du vil ha den beste kombinasjonen av funksjoner, ytelse og design, er Garmin Forerunner 965 et utmerket valg.

Hvis du verdsetter den store AMOLED-skjermen, forbedret design og noen av de oppdaterte funksjonene i Forerunner 965, og du er villig til å betale en høyere pris, så kan denne klokken gi god verdi for pengene.

Dersom du er mer opptatt av batteritid og ønsker et mindre kostbart alternativ kan Garmin Forerunner 955 være et bedre alternativ for deg.

Relaterte Artikler