Personvern

Denne nettsiden bruker cookies (også kalt informasjonskapsler) for å personalisere enkelte deler av innholdet. En cookie er en liten tekstfil som sendes fra nettserveren og lagres av din nettleser. Disse tekstfilene hjelper annonsesystemet med å organisere hvilken type innhold og hvilke annonser som vises på nettsiden.

De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Dette vil imidlertid kunne føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Informasjonen som lagres omfatter blant annet opplysninger om hvilke nettsider brukeren har besøkt tidligere og hvilke nettleser som er brukt. Informasjonskapslene gir også informasjon om hvilke annonser som er sett av brukeren. Det lagres også statistikk om lesere og trafikk på nettsiden. Statistikken inneholder aldri personlig informasjon. IP-adresser og lignende forblir anonymt og kan ikke kobles til din identitet. Informasjonskapsler vil heller aldri benyttes i den hensikt å kartlegge enkeltbrukeres bruksmønster eller annen informasjon som vil kunne krenke personvernet.

Ved å benytte deg av tjenestene på denne nettsiden samtykker du i at informasjonskapsler lagres i din nettleser.