Annonse

Concept2 RowErg PM5 – Fortsatt best i test

Concept2 RowErg er selve gullstandarden innen romaskiner. Les videre for å finne ut hvorfor

romaskin
Romaskinen Concept2 RowErg har blitt kåret til testvinner og "best i test" i en årrekke. Foto: Concept 2

Artikkelen inneholder annonselenker. Når du kjøper et produkt via lenker på denne nettsiden får Fysionett en liten provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra.

Roing er en fantastisk treningsform som gir en effektiv og skånsom helkroppsøkt. Trening med romaskin gir lav belastning på ledd og knær, samtidig som du får trent både kondisjon og styrke

Concept2 RowErg PM5 har i mange år vært anerkjent som verdens beste romaskin. Den brukes av olympiske roere og eliteutøvere over hele verden, og har gang på gang blitt kåret til testvinner og “beste romaskin”. Men hva er det som gjør Concept2 RowErg så spesiell? La oss ta en nærmere titt.

Hvorfor velge Concept 2 RowErg?

Denne romaskinen er bygget på en ekstremt solid ramme som tåler hard belastning over tid. Maskinen benytter luft som motstand, noe som gir en svært realistisk følelse av å ro på vannet. Luftmotstanden justeres trinnløst med en brukervennlig spak, slik at både nybegynnere og erfarne roere enkelt kan tilpasse den etter nivå.

Selv om luftmotstand typisk bråker mer enn vann- og magnetmotstand, er RowErg likevel blant de mest stillegående romaskinene i sin klasse. Maskinen har også et smart design som gjør den utrolig kompakt når den foldes sammen.

Avansert treningscomputer

Et stort pluss med RowErg PM5 er den avanserte treningscomputeren PM5. Her får du all informasjon du trenger om treningsøkten. For eksempel tid, distanse, tempo, watt og kaloriforbruk. PM5-skjermen kobles også enkelt til pulsklokker eller mobil via ANT+ og Bluetooth for å logge økter eller konkurrere mot andre brukere.

PM5 er kompatibel med de fleste moderne pulsklokker og pulsbelter. Den støtter trådløs pulsmåling direkte fra enheter som Polar H10 og Garmin HRM-Dual pulsbelte, i tillegg til nyere Garmin-klokker.

For optimal logging av treningsøkter med Garmin anbefales det å bruke ErgData-appen, og synkronisere dataene til Concept2 sin online loggbok. Denne kan også deles med treningsapper som Garmin Connect og Strava.

Innebygde treningsprogrammer

PM5 har 10 forhåndsinnstilte treningsprogrammer i tillegg til mulighet for å legge inn egendefinerte økter. Det finnes også et stort utvalg nedlastbare programmer fra Concept2 sine nettsider. Det gir brukeren stor fleksibilitet til å tilpasse treningen etter egne mål og preferanser.

Et av de morsomste programmene er “Race Boat” som lar deg konkurrere mot andre båter på skjermen. Du kan også koble til mobil eller nettbrett og få tilgang til over 30 ulike treningsapper med alt fra treningsprogrammer og coaching til virtuell trening.

Passer for alle

RowErg PM5 leveres i to modeller (D PM5 og E PM5)  med ulik setehøyde – 36 cm (standard) og 51 cm (høy modell). Den høyere modellen gjør det litt enklere å gå av og på, mens standardhøyden gir en mer realistisk rofølelse. Uansett høyde har RowErg PM5 en maksbrukervekt på hele 225 kg, noe som er betydelig høyere enn de fleste konkurrenter.

Maskinen kommer med justerbare fotstøtter og ergonomiske håndtak, slik at du enkelt kan finne en komfortabel sittestilling. Med en glidelengde på hele 137 cm passer den også for høye brukere.

Konklusjon

Concept2 RowErg PM5 skiller seg tydelig ut som en av de beste romaskinene på markedet. Sammenlignet med rimeligere alternativer som Titan Life R65, gir RowErg PM5 et klart løft i kvalitet, holdbarhet og funksjonalitet, noe som forsvarer den høyere prisen. Abilica Row 90 er en god konkurrent med mange av de samme fordelene, men mangler den overlegne PM5-skjermen.

Alt i alt fremstår Concept2 RowErg PM5 fortsatt som selve gullstandarden innen romaskiner. Den solide konstruksjonen, realistiske rofølelsen, allsidigheten og brukervennligheten gjør den til et opplagt førstevalg for både mosjonister og eliteutøvere.

Prisen ligger i det øvre sjiktet for romaskiner, men til gjengjeld får du absolutt valuta for pengene. RowErg PM5 er en maskin du ikke vokser fra. Denne romaskinen vil gi deg effektiv og motiverende trening i mange år fremover.

Klar for å ro deg i form med markedets råeste romaskin? Sjekk ut Concept2 RowErg PM5 i dag! Med 14 dagers åpent kjøp og hele 5 års garanti på ramme er det ingen grunn til å vente.

Concept 2 RowErg

NOK15,728.00
Training365.no
22.juni 2024 15:42