Annonse

Samsung Galaxy Watch 6 Classic – Bedre ytelse og avansert søvnsporing

Sist oppdatert:
ANNONSE
ANNONSE

Samsung Galaxy Watch 6 (foto: Onleaks/mysmartprice.com)

Samsung Galaxy Watch 6 er på vei. I denne artikkelen gir vi en oversikt over forventede funksjoner og antatt lanseringsdato.

Artikkelen inneholder sponsede lenker

Samsung har ennå ikke bekreftet når den nye smartklokken vil bli lansert, men lekkasjer antyder at den vil bli lansert på et Unpacked-arrangement i slutten av juli. Samsung vil ifølge ryktene også holde et lanseringsevent i Seoul den 26. juli 2023.

Oppsummering

Galaxy Watch 6 Classic vil komme med en roterende bezel, ifølge nylig lekkede CAD-baserte 3D bilder. Klokken vil sannsynligvis ha en skjermoppløsning på 470×470. Det er ennå ikke kjent hva prisen vil bli, men det forventes at prisen vil øke sammenlignet med Galaxy Watch 5 og 5 Pro.

Det er også forventet at Galaxy Watch 6 vil ha funksjoner som analyse av kroppssammensetning, EKG, gyro, pulssensor, GPS, NFC, søvnmåling og temperatursensor.

Gjensyn med funksjonsringen

Det ser altså ut til at Galaxy Watch 6 bringer tilbake en savnet funksjon som mange brukere har etterlyst. Den roterende bezelen (funksjonsringen) som ble droppet i Galaxy Watch 5-serien ser ut til å gjøre et comeback i den kommende modellen.

Dette er en funksjon som mange brukere setter pris på fordi det gjør navigasjon mer intuitiv og taktil når man browser gjennom menyvalg og andre deler av grensesnittet.

Forventet lanseringsdato

Galaxy Watch 6-serien er som nevnt forventet lansert i løpet av sommeren 2023. Selv om det ikke har lekket så mye informasjon om disse smartklokkene ennå har alle fått en sniktitt på det mulige designet til Samsung Galaxy Watch 6 Classic gjennom lekkede bilder som sirkulerer på nettet.

Design og funksjoner

Bildene viser en stor, forhøyet ramme som ligner på den omtalte funksjonsringen. Samsung Galaxy Watch 6 Classic ser også ut til å komme med hjem- og tilbakeknapper på høyre side og har en svart rem med magnetisk feste. Det er sannsynlig at det vil komme flere forskjellige farge- og designalternativer å velge mellom.

Forbedret ytelse og spesifikasjoner

Når det gjelder ytelse og spesifikasjoner ser det ut til at Galaxy Watch 6-serien kan komme med en betydelig bedre prosessor. Ifølge SamMobile kan det være en Samsung Exynos W980 på vei. Disse prosessorene kan være opptil 10% raskere enn de som er brukt i tidligere modeller. Dette kan også føre til bedre batteritid, da Samsung kan bruke en nyere 5nm prosess enn den som brukes i dag.

Helse- og treningsfunksjoner

På helse- og treningsfronten har Samsung annonsert flere nye nøkkelfunksjoner som vil debutere på Galaxy Watch 6.

Disse vil ankomme med One UI 5 Watch, som er en ny versjon av Wear OS. En av de største høydepunktene i oppdateringen er Fitbit-lignende søvnsporing. Den nye søvnsporingsplattformen gir et personlig innblikk i søvnhistorikken din og gir i tillegg forslag til hvordan du kan forbedre søvnvanene dine.

(Foto: Samsung.com)

Modellvarianter og design

Samsung Galaxy Watch 6-serien er ventet å ha minst to modeller i flere størrelser. Det er også svært usannsynlig at Samsung vil avvike fra sin vanlige sirkulære urkasse eller utskiftbare quick-release-bånd.

Prisforventninger

Prising er et vanskelig tema å spekulere i i dagens klima. I fjor ble Galaxy Watch 5-serien lansert til kr 2.565,- for en basismodell. Hvis Samsung introduserer betydelige forbedringer med den kommende modellen kan dette muligens rettferdiggjøre en høyere pris.

Konklusjon

Så langt er dette alt vi vet om Samsung Galaxy Watch 6. Vi gleder oss til å se hva Samsung har i vente for oss i den kommende lanseringen i den populære smartklokke-serien.

Sponset lenke